Goed Magazine vers van de pers dankzij Wunderman Thompson

Goed Magazine vers van de pers dankzij Wunderman Thompson

Antwerpen - 22 juni 2020

Goed, de gezondheidsaanbieder van CM, lanceert deze zomer/deze maand het eerste nummer van een nieuw magazine. Dat Goed Magazine is er voor om het even wie: de patiënt, mantelzorger of 70-plusser, maar ook voor iedereen die gezond én zelfstandig in het leven wil staan. Redactie en vormgeving werden ter harte genomen door Wunderman Thompson. De 120.000 exemplaren kan je vandaag gratis meenemen in de apotheken, thuiszorgwinkels en hoorcentra van Goed.

Van 3 bladen naar 1 magazine

Wie het magazine leest, zal het beamen. Goed is de gezondheidsexpert bij uitstek, en veel meer dan apotheken, thuiszorgwinkels en hoorcentra alleen. Jasmien Coenen, CEO van Goed: “Met Goed willen we een positief verschil maken. We willen dat klanten zich echt goed voelen, ook al hebben ze een tegenslag. In het Goed Magazine, dat 3 vroegere bladen vervangt, pakken we daarom uit met sterke verhalen, beklijvende interviews, tips en productadvies. We informeren: niet op een betuttelende manier, maar vanuit empowerment.”

Met het hart op de tong

Het eerste nummer van het magazine staat in het teken van ‘het hart’. Zo bundelt het gouden hartregels, antwoorden op hartsvragen, een hartverwarmend verslag van echte coronahelden en nog zoveel meer. Alle artikels en reportages kwamen tot stand in volle coronatijd. Lees: met de nodige afstand, om in de toekomst nóg dichter bij de klanten te staan. Dit nummer wordt met warm hart opgedragen aan alle mensen die in deze bijzondere tijd hun beste beentje voorzetten.

Lees meer over Goed op goed.be.

Goed_magazine.pdf 10 MB

Credits

  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp/Brussels
  • Client: Goed
  • Client contact: Julie Steyt
  • Account team: Nadège Witkowski, Malik Azzouzi, Julie Hendrickx, Nanou Frederix
  • Strategie en content planning: Kris Flossie, Kathy Haemers
  • Copywriter: Tine Sinnaeve, Joeri Quinet
  • Design director : Bob Goor, Sebastien Greffe
  • Design: Valérie Henrard, Frances Cleves
  • Illustraties: Inge Vanhees
  • DTP: Theo Hagtingius
Over Wunderman Thompson Belgium

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, een consultancypartner en een technologiebedrijf combineert. Vanuit deze unieke positionering willen we ambitieuze merken inspireren om te groeien en hen daarbij te ondersteunen met totaaloplossingen op het vlak van customer journey, communicatie, (e-)commerce, consultancy, CRM, CX, data, productie of technologie.

Daarvoor rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. In Antwerpen en Brussel zijn we met meer dan 200 getalenteerde medewerkers dé sparring partner voor onder meer Samsonite, DEME, MNM, Mazda, NN, Swinkels Family Brewers, Telenet, MediaMarkt, Danone, Nationale Loterij, Lunch Garden, Randstad, VAB, Pioneer DJ, Microsoft, Alken-Maes, Samsung, Bayer-Janssen-Ipsen, MSD en Carrefour. Terwijl we wereldwijd  over 200.000 specialisten in 90 markten beschikken om ook internationale ambities mee waar te maken.

Meer weten? Kom snel kennismaken op wundermanthompson.be. Of maak een afspraak met Erwin JansenGiovanni Canini (Wunderman Thompson Antwerp) of Toon Diependaele (Wunderman Thompson Brussel).

Wunderman Antwerp werd uitgeroepen tot Agency of the Year op de Merit Awards 2018, de MIXX Awards 2018 en de Creative Belgium Awards 2018. 

Wunderman Thompson Belgium
Generaal Lemanstraat 47 - B2
2018 Antwerpen

Researchdreef 10
1070 Anderlecht